Akut Nødbehandling

Hvis du får brug for tandbehandling i weekender og helligdage uden for vores åbningstider, kan du se her, hvad du kan gøre.

Hverdage

Har du fået tandpine eller fx. knækket et stykke af en tand ved et uheld, og har brug for, at vi tager os af det så hurtigt som muligt, så ring til os – helst mellem kl. 8.00 – 9.00. Vi giver dig mulighed for at blive behandlet samme dag, og skal måske omrokere i dagens program. Det kan vi gøre smidigst jo før, du ringer. Vi tager ikke noget akuttillæg.

Uden for åbningstider

Opstår dit behov for akut tandbehandling uden for vores normale åbningstid, så kan du få hjælp hos Tandlægevagten, som kan afhjælpe dit umiddelbare problem inden du får endelig behandling hos os. Vi får ikke automatisk at vide fra Tandlægevagten, at du har været der, så du skal selv henvende dig til os efter nødbehandlingen hos Tandlægevagten. Du skal være opmærksom på, at da nødbehandlingen foretages af et akutberedskab, så opkræves der et kontant akuttillæg udover prisen for selve behandlingen. Tillægget er afhængig af behandlingen, dens varighed og tidspunkt. Spørg ved henvendelsen om størrelsen af betalingen. Akutbehandling af børn og unge under 18 år betales af kommunen. Man kan komme til at tale med en tandlæge i telefontiden. Medbring sygesikringsbevis.

Tandlægevagten i Aarhus

Valdemarsgade 1D, stuen th. 8000 Århus C Se kort her

Tlf.: 40 51 51 62

Læs mere her.

Telefontid

Fredag kl. 18.00-19.00. Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00-11.00 og kl. 12.00-13.00.

Åbningstid

Fredag kl. 18.00-21.00. Lørdag, søndag og helligedage kl. 10.00-13.00

Tandlægevagter i andre regioner end Midtjylland/Aarhus

Er du i en anden region end Midtjylland/Aarhus, og har brug for Tandlægevagten? Se mere her.

Tandpine