Tandretning med gennemsigtige skinner

Vi introducerer et nyt tandretningssystem – TrioClear, som vi forventer os meget af.
Kan du ikke huske hvornår, du sidst har smilet stort uden at tage en hånd op foran munden? Har du længe været ked af skæve tænder eller store mellemrum? Bløder tandkødet, fordi du har svært ved at holde rent mellem nogle skæve tænder? Har du tænkt på at få rettet tænderne, men vil helst ikke have synlige “togskinner” eller have besværet med vanskeligt renhold, problemer med at spise og tandretningssmerter? Så kan vores tandretningssystem TrioClear være løsningen for dig.

TrioClear er en avanceret tandretningssystem, som er næsten usynlig i munden og mere komfortabel at have siddende. Din livsstil påvirkes derfor mindst muligt.

Der findes mange forskellige tandreguleringsskinner på markedet, men og TrioClear er den nok mest usynlige, fordi man kan undgå flere attachments (hæftepunkter). Den går 3 mm udover tandkødet, og kanten på skinnen er derfor skjult. De skiftes også oftere end andre skinner, hvilket gør at man undgår misfarvning og pletter på dem.
De virker mere komfortable end andre skinner, da der benyttes et 3-trin system med en blød, medium og hård skinne, der giver en bedre tilpasning og mindre ubehag. Da skinnerne skiftes oftere, og da man behøver færre attachments end andre mærker, er de mere hygiejniske.

TrioClear eksempel

Trioclear giver maksimalt komfort, fordi behandlingen starter med tynde skinner, der giver mindre reguleringspres i starten på tænderne – og dermed er meget behageligere at bære og giver bedre tilvænning. Man skifter skinner i 3 step modsat andre, som ofte kun bruger én tykkelse i hele regulerings behandlingen.

Prisen på behandlingen afgøres af omfanget af tandretningen.

Kom ind til en gratis konsultation og hør mere om behandlingen, så du har et grundigt oplyst grundlag for en beslutning.